Sunday, December 19, 2010

Thursday, December 16, 2010

Hello WInter Break :D

I'm done with finals!
Woot! woot!
Now, it's time to have fun.
Till then, take care folks!

Thursday, December 9, 2010

A note.

Dear self & anyone who'll be taking final exams,

Please get your hands on books.
Your final is less than a week.
Be prepared please.
All the best to us.
After that, winter break will call your names.
Because, we deserve the break.
So, work your asses off!

Tuesday, December 7, 2010

Minggu Pulun?

Yup, i'll try my best okay.
One killer subject and the other one boleh tahan jugak.
Thank God boleh bawak cheat sheet.
I'm going to write as much as possible.
Hehe.
So, happy dead week folks.
Strive till the last minute okay.
Then, jangan lupa tawakal.
May He bless you.
Amin.

Wednesday, November 24, 2010

When we were young. ( Part 4 )

"Hello assalamualikum. Siapa ni?" tanya Aliya.

"Waalaikumsalam. Hai Aliya, ni Syafiq kawan Nana tadi. Ada orang nak cakap dengan awak ni" Syafiq bersuara.

"Hello, Aliya. Ni Iskandar ni. " Iskandar menyapa di hujung talian.

"Awak buat ape?" tanya Iskandar.

Jantung Aliya berdegup dengan pantas.

"Hai Iskandar. Saya xbuat apa2 pun" balas Alisya dengan cool.

"Awak pulak buat ape tadi? sambung Aliya.

" Oh, saya baru habis dinner dgn family Syafiq. Ibu dia masak kari kepala ikan. Sedap gila", Iskandar berceloteh.

"Oh, my favorite tu!" balas Aliya.

"Awak pandai masak x?" tanya Iskandar.

"Errrrr, xretila. Pandai makan je. Haha." jawab Aliya.

"Sampai seru baru saya belajar memasak" tambah Aliya.

"Eh, orang perempuan mesti pandai memasak. Baru suami happy. Haha." balas Iskandar.

"Ye2, saya tau. Don't worry. Saya memang akan blajar memasak"


Mereka berdua berborak-borak selama 1 jam.
Pelbagai perkara yang diborakkan.
Proses mengenali antara satu sama lain sedang bermula.
Aliya mencungkil rahsia Iskandar, Iskandar mencungkil rahsia Aliya.
Bergurau dan bergelak ketawa.
Kedua-dua mereka berasa gembira.
Seperti orang yang mabuk bercinta.

"Aliya,saya kena mintak diri ni. Saya dah janji nak teman Syafiq pergi jemput adik dia kat tuition. Nanti bila free, saya call awak ye. Awak jaga diri okay" Iskandar meminta diri.

"Okay. Awak pun sama. Jaga diri. Kirim salam dekat Syafiq okay. Bye." Aliya.

"Bye" balas Iskandar.


Selepas meletak ganggang telefon, Aliya tersenyum lebar.
Gembira.
Lelaki yang diminati menunjukkan response terhadap dirinya.
Aliya berada di awang-awangan.
Sepanjang malam itu, Aliya tersenyum seorang.
Gembira tak terkata.
Hari yang manis bagi dirinya.
Mungkin ini akan merubah hidupnya.

Bersambung......

Sunday, November 21, 2010

:D

Reading your blog makes me wanna get married sooo bad!
Your love, your bliss.
Someday.
Be patient dear self :)

Friday, November 19, 2010

It's a done deal :D

Yup, i'm done with exams for this week.
Weee~
Next, is my beloved thanksgiving break.
Yeay~
Really need this one.
Off from books and homework.
And, it's time for me to shop till I drop.
Haha, not really though.
I only have Corelle and jeans on my mind.
No winter coats, boots and whatsoever this time.
My last Black Friday.
Well, happy holidays folks :D

Saturday, November 13, 2010

Need to work really hard for those trips!

Yup, for the winter and spring trips, i need more cash.
This is really my last chance to see USA before departing back to my hometown.
After that, it's quite hard for me to travel this country.
Unless i was born in a rich family, which is not the case.
SO, let's get all hyped up for these trips!
Let's collect more cash!
Kaching!

Monday, November 8, 2010

Hameshaa!

Hameshaa, hameshaaaa.
Tu mujme rahega.
Kaha?
Yaha.
Yaha~

Saturday, November 6, 2010

My Friday.

Bangun pagi je, it's quite seldom that i have this diligence attitude in my soul.
Takde pun nak bangun cakap "Rajinnya nak pergi kelas!!"
Or even, "Rajinnya nak makan breakfast!"
Zilch zest!
And on Friday, i want to say this " Rajinnya nak pergi kerja!"
But i can't.
Haish.
Bila nak jadi rajin ni?
Rajinnya nak jadi rajin.
Tapi xrajin pun.
Someday pleaseee~
Well, rajinnya ko merepek Mira.
Hehe.

Sunday, October 31, 2010

I miss us and bob's corner :(

Perfect food with a lovely date.
Next year pretty please.

Wednesday, October 27, 2010

When we were young. ( Part 3 )

Selepas 1 jam berada dalam bas, akhirnya Nana dan Aliya sampai di bus-stop Bt. 9.
Nana sudah menelefon ayahnya untuk dijemput di hadapan kedai buah.
Manakala Aliya akan diambil oleh emaknya di hadapan 7Eleven.
Turun sahaja mereka dari bas, ayah Nana sudah tersenyum lebar melihat kedua-dua anak gadis yang dikenalinya. Kereta Wira diparking di sebelah kedai buah.

"Haaa, seronok jalan2?" tanya ayah Nana kepada mereka berdua.

"Best! Dah lama xjalan2 dengan kawan adik ni ayah" jawab Nana smbil tersenyum.

Aliya bersalaman dan bertanya khabar kepada ayah Aliya.

"Pak cik sihat? Mak cik mane?" sapa Aliya.

"Oooo, mak cik kamu ade dekat rumah. Memasak. Jomla naik sekali. Biar pak cik hantar kamu balik" balas ayah Nana.

"Aah, jomla Aliya" sambung Nana.

"Eh, takpelah. Saya dah janji dengan mak suruh datang amik. Lain kali la ye pak cik." balas Aliya.

"Ooo. Kalau macam tu, kirim salam dekat mak kamu" ayah Nana membalas.

"Yup, InsyaAllah. Okay Nana, jumpa lagi ye. Take care tau. Blaja elok2. Pape roger ek. Thanks for everything" kata Aliya sambil memeluk erat rakannya.

" Okay, kau pun sama. Jaga diri elok2. Blaja rajin2. Jumpa lagi okay." balas Nana.

Aliya memerhatikan kereta Wira ayah Nana meninggalkan dirinya di bus-stop.
Kemudian, dia pun berjalan menuju ke 7Eleven yang hanya beberapa meter dari bus-stop itu.
Selepas 5 minnit, emaknya pun tiba dengan scooter hitam bintang2 yang menjadi tarikan orang ramai.

"Mak buat apa tadi?" tanya Aliya kepada emaknya.

"Baru lepas buat tahu sumbat. Ayah kau nak makan sangat" jawab emak Aliya.

"Waaaa, tahu sumbat? Yeay! Sedap ni. Liya pun dah lama xmakan tahu sumbat. Sayang mak" balas Aliya dengan senyuman.

Tepat pukul 6 petang, Aliya pun sampai rumah dengan emaknya.
Aliya terus menuju ke dapur untuk menikmati tahu sumbat.

"Sedapnya mak. Nanti mak buat lagi ek. Ni kat kedai 3 biji dah RM1.00. Makan dekat rumah, free je. Hehe. Siap ade teh O panas lagi. Heaven!!" ngomel Aliya.

"Makan jela selagi ada" balas emak Aliya sambil menggeleng kepala melihat telatah anaknya.

" Ayah mane mak?" tanya Aliya.

"Ade kat kedai kopi la tu. Tadi Pak Mail ajak pergi minum." balas emaknya lagi.

Kemudian, Aliya pun mandi dan solat
Selepas selesai menunaikan solat, Aliya mengambil sehelai kertas dan sebatang pensel.
Aliya menyenaraikan homework dan benda2 yang perlu dia siapkan pada hari esoknya.
Di ruang tamu, ayahnya sedang menonton berita TV3.
Ayahnya memang peminat setia berita TV3.
Tepat pukul 8.40 malam, telefon rumah berbunyi.
Emak Aliya menjawab telefon tersebut.

"Liya, telefon" panggil emaknya.

"Siapa mak?" tanya Aliya.

"Tak tau la. Tapi suara lelaki." balas emaknya.

Jantung Aliya berdegup dengan lajunya.
Adakah lelaki tersebut orang yang diharapkan?
Adakah betul lelaki tersebut menelefon rumahnya?
Fikiran Aliya bercelaru.
Nervous!
Aliya mencapai ganggang telefon tersebut.

"Hello assalamualikum. Siapa ni?" tanya Aliya.

"Waalaikumsalam. Hai Aliya, ni Syafiq kawan Nana tadi. Ada orang nak cakap dengan awak ni" Syafiq bersuara.

"Hello, Aliya. Ni Iskandar ni. " Iskandar menyapa di hujung talian.

Bersambung............

4 years and still counting :D

Happy anniversary my boy.
4 years baby.
Hope our love stay strong and will last till our last breath.
Miss you and take care.
Till we meet again next year.
InsyaAllah.
I LOVE YOU :D

Saturday, October 23, 2010

When we were young. ( Part 2 )

Di Burger King KLCC.

Mereka berenam berborak-borak dan bertukar-tukar cerita antara satu sama lain.
Rupa-rupanya Iskandar dan Amir pun adalah pelajar form4.
Iskandar belajar di SMKTM, Melaka, manakala Amir di MCKK, Perak.
Iskandar adalah sepupu Syafiq.
Amir pula jiran Syafiq.
Iskandar turun KL untuk lepak2 di rumah Syafiq.

"So, lepas ni kita nak jalan2 mane?" tanya Syafiq kepada Nana.

" Hurm, kita window shopping bole? Saya nak survey baju." jawab Nana.

"Aku pun nak tgk baju gak. Dah lama xshopping ni." tambah Aliya.

" Budak2 perempuan ni kejanya shoppping je ek. Haha." gurau Iskandar.

" Eh, sudah semestinya! To look good and feel good, we need pretty clothes. Betul x girls?" sampuk Ira.

" True!!" jawab Nana dan Aliya.

Syafiq, Iskandar dan Amir hanya mampu ketawa dengan telatah Nana, Aliya dan Ira.
Kemudian mereka pun bergerak ke Padini, Vincci, Roxy dan akhirnya Isetan.
Mata Aliya, Nana dan Ira meliar-liar melihat baju yang cantik-cantik.
Everything is on Sale.
Syafiq, Iskandar dan Amir setia mengikut mereka dari belakang.

"Sorryla korg kena drag dgn kitorg masuk semua kedai. Hehe. Camnila perempuan. Hehe." Nana bersuara.

" Hehe. Jangan risau. Saya dah biasa ikut mak dan adik saya shopping. Memang habis semua kedai mak saya nak masuk. Iskandar, Amir, get ready with swollen legs. Hehe." balas Syafiq.

Tiba-tiba Iskandar mendekati Aliya yang sibuk melihat setiap baju yang ada di area Nicole.

"Awak nak cari baju ape?" tanya Iskandar.

"Oh, nak cari sweater. Xpun t-shirt sebijik." balas Aliya.

" Nak saya tolong?" balas Iskandar lagi.

" Eh, xpelah. Hehe. Awak g la tgk bju kt bahagian lelaki. Mane tau ade yang berkenan." jawab Aliya.

"Aaaaa, mamat ni tegur aku. Yes!Yes!" Aliya bermonolog.

Iskandar pun megajak Syafiq dan Amir ke bahagian pakaian lelaki.
Iskandar sempat menjeling ke arah Aliya dan senyum.

................................................................................................

Selepas 20 minit berlalu, mereka berenam berkumpul dihadapan Metrojaya.
Sudah pukul 4 petang.

"Nana, Aliya, aku gerak dulu ek. Mak aku tunggu kat depan KLCC dah. Jumpa korg esok. Boys, nice to meet you guys." Ira bersuara.

Ira sudah warning awal yang dia hanya boleh join sampai pukul 4 petang.
Kemudian dia akan pulang untuk makan malam bersama keluarga di Restoran Rebung.
Nana dan Aliya pula perlu pulang ke rumah sebelum pukul 7.

" Okay, kirim salam kat mak ko ek. Take care sayang. Esok kita catch up balik before aku balik Melaka" jawab Nana.

Nana, Ira dan Aliya pun berpelukan.
Ira melambai kepada 3 org jejaka tersebut.
Mereka memerhati Ira bergerak menuju ke pintu entrance KLCC.

"Okay, sekarang apa plan kita?" tanya Aliya.

" Kita boleh jalan2 lagi 30 minit. Sebab saya pun kena balik awal. Tiba2 ada emergency. Family matters." jawab Syafiq.

" Okay jugak tu. At least xdela kitorg balik lambat. Orang nak balik keje kol 5. Kena gerak awal sebab takut traffic jam." balas Nana pula.

Mereka pun hanya belegar2 di dalam KLCC.
Besembang-sembang.
Bergurau-gurau.

................................................................................

Tepat pukul 4.30 petang, Syafiq pun meminta diri.

" Ok Nana, Aliya. Kitorg kena gerak dah. Thanks for today." Syafiq bersuara.

" Ok. Thanks jugak. Jumpa ari Isnin kat kelas." balas Nana.

"Yup." jawab Syafiq.

Iskandar mendekati Aliya.

" Awak ade no telefon? Boleh kita borak2 kalau free"tanya Iskandar.

Aliya terkejut.
Dia tidak percaya dengan apa yang berlaku.
Iskandar is asking her number.

" Errrr, no telefon rumah boleh?" jawab Aliya dengan terpinga2.

" Boleh." jawab Iskandar dengan senyuman.

"Syafiq, meh phone ko. Jap." Iskandar meminta phone Syafiq.

Setelah memberi no phone, Syafiq, Iskandar dan Amir pun beredar.
Kini hanya tinggal Nana dan Aliya di hadapan Auntie Anne's.
Aliya tersenyum lebar.
Tidak percaya dengan apa yang berlaku.

" Nana, dia mintak no phone aku. Haha. Dahla comel kot." histeria Aliya.

" Haaa, ape lagi weh. Nanti dia mintak couple cane?" balas Nana dengan gembira.

" Erk, takde kot. Kenal2 la dulu." jawab Aliya.

Couple?
Zaman muda mudi memang fikir pasal couple je.
Nampak yang berkenan, dah fikir pasal couple.
Zaman sekolah.

Sebelum pulang, Nana dan Aliya singgah ke kedai Roti Boy.
The best bakery ever!
Kemudian, mereka pulang ke rumah.

bersambung...........

When we were young. ( Part I )

Telefon berbunyi, Aliya bergegas untuk menjawab penggilan tersebut.

"Hello, nak cakap dengan siapa?"

"Aliya, ni Nana ni. Weh, apa cer? Dah lama xlepak. Jom keluar Sabtu ni!"

Aliya dan Nana berkawan baik sejak sekolah rendah. Kini mereka sudah barada di form4, Aliyah belajar di SMKC di Cheras , Nana di SMKTBK di Melaka.

"Nana, ko ni, xbagi salam terus ajak lepak. Haha. Jom2. Aku pun xbuat apa Sabtu ni. Ko bila sampai Cheras? " balas Aliya.

" Ooo, aku sampai malam tadi . Xde kelas ari Jumaat, so aku cabut awal la".

"Ok2. Kita jumpa ari Sabtu ni. Kita nak g mane? Midvalley? KLCC? Times Square?"

" Kita g KLCC okay? Kawan aku ajak lepak kt KLCC. Budak sekolah aku gak."

"Haaaa, laki ke perempuan? Damn, dah ade pakwe xbagi tau!!"

"Haha, mane adela. Bdk laki kelas aku. Dia tinggal kt Damansara. Saja ajak lepak2. Dia ajak kawan2 dia sekali .Segan la aku nak g sorg2. So, aku ajak ko and bole catch up skali. Aku dah call Ira skali. Dia xdehal."

"Ceh, aku ni pilihan terakhir la ni. Igt ko balik mmg nak jumpa aku. Camni la kawan"

"Hehe. Jangan la marah syg. Aku memang nak catch up dgn ko pn." pujuk Nana.

" Haha. Aku gurau je. Okay, deal ari sabtu. Kol bape?"

" Hurm kita grk kol 11 am. Ko dtg uma aku ek. Pastu kita gerak sama2. Aku dh bgtau Ira dah. Naik bas awal, ble smpai awal. Nanti aku call kawan aku tu ckp jmpa kol 12 pm. Btw, nama dia Syafiq."

"Okay2, esok aku dtg uma kau. Kita jumpa dgn Syaaaaafiiiiqqqq ye."

"Ceh, ngada2 ko. Ok, see ya this Saturday at 11am. Jgn lambat2."

" Ok mak cik."

....................................................................................

Sabtu 10.50 am di rumah Nana.

"Weh Nana, aku dgn Ira punya sampai awal, ko xsiap2 lagi"

"Relax la Aliya, baru kol 10.50, 10 minit lagi aku siap ek" jawab Nana dengan tesengih-sengih.

Ira hanya mampu geleng kepala melihat gelagat Nana dan Aliya.

"Hoi korg, dah2 jgn gaduh2 cepat2 siap. Nanti tertinggal bas. Rapid KL ni main dtg sesuka hati je." warning Ira kpd Nana & Aliya.

Tepat pukul 11.10am, Aliya, Nana dan Ira sudah berdiri di bus-stop dpn Balai Polis Bt.9.
Pukul 11.15am, bas Rapid KL pun sampai.

"Fuh, Nana, Ira, selamat xmacam sardin" rungut Aliyah.

Selepas 45 minit di atas bas, mereka berhenti di hadapan Metrojaya dan terus berjalan ke Masjid Jamek untuk mengambil LRT Putra ke KLCC.
Gelak tawa mengiringi perbualan mereka.
Gembira setelah lama tidak keluar bersama2.

"Weh Aliya, Ira, aku rasa cuak pulak nak jumpa Syafiq ni. Ni first time aku jumpa dia luar sekolah."

" Eh, ko ni couple ke? Kawan je kan?" tanya Ira.

" Yela kawan je. Tapi dia macam ade hint kat aku je. Mane tau tiba2 dia mintak couple."

No surprise there. Nana memang terkenal dgn kecantikannya. Kemana dia pergi, mesti ade mata memandang. Sebelum dia berpindah ke SMKTBK, ramai sungguh peminat2 Nana di SMKC.

"Damn. Hot x Syafiq tu? Kalau hot, ko suka, couple jela." kata Aliya.

"Setuju2." sampuk Ira.

" Boleh tahan la. Aku suka je lepak2 dgn dia kat sekolah. Hurmm, tengoklah camne nnt." balas Nana.

Akhirnya mereka tiba di KLCC. KLCC penuh dengan manusia. Hari minggulah katakan. Aroma Roti Boy membuat mereka lapar.

"Weh, call la Syaaafiiqqqq, tnya dia kat mane." kata Aliyah.

"Okay, aku call. Weh, ko ni boleh x tukar tone ko bila sebut nama Syafiq tu. Geli aku! " sambut Nana.

"Yelah. Aku nak gurau pn xbole" kata Aliyah.
......

"Hello, Syafiq, awak kat mane dah? Dah sampai? Kitorg kat depan Burger King. Okay, kitorg tggu kt Burger King"

" Weh, dia dah sampai , dia suruh kita tunggu kt sini. Aku dah lapar ni. Bole mkn BK terus" ngomel Nana.

" Cun gak tu. Aku pun dah lapar. Ira, ko okay kan makan BK. Ke ko nak makan KFC? Ko kan hantu KFC. Haha." usik Aliya kepada Ira.

" Haha. Aku okay je mkn BK. Aku baru mkn KFC smlm. So, tukar selera arini." sengih Ira.

.......................................................................

Tiba2 kedengaran suara lelaki memberi salam dari belakang.

" Assalamualaikum Nana. Sorry lambat sikit." sapa Syafiq.

" Waalaikumsalam. Eh, xlambat pun. Kitorg pun baru je sampai. So, no worries. " jawab Nana.

"Anyways, ni Aliya n Ira. My friends."

Syafiq sampai dgn 2 org rakannya.
Syafiq berbaju biru, berseluar jeans , tinggi, berkulit gelap dan kemas.
Salah seorang kawannya berbaju putih, berseluar jeans, putih dan tinggi juga.
Seorang lagi berbaju n berseluar hitam. Plus bertopi Wild Channel. Ala2 gaya Hip Hop.

" Hai, saya Syafiq. Yang baju putih ni Iskandar, yang lagi sorg Amir" , balas Syafiq.

Ira dan Aliya berbisik2 di belakang.

" Weh, hensem gila baju putih tu. Cair aku kjap. Hehe." kata Aliya.

" Aah, weh. Tapi yang baju itam tu pn not bad jugak" balas Ira.
" Hurm, Syafiq ni okay gak. Tapi ade macam Rempit sikit sbb pakai skinny. Hehe. " tambah Aliya.

"Ishk ko ni, macam2!" kata Ira.

Kemudian, mereka berenam pun bergerak masuk ke BK.

......................................................

" Aaahhh, sedapnya Whooper burger ni. Dahla besar." ngomel Aliya.

Yang lain hanya mampu ketawa dengan gelagat Aliya.
bersambung......................

Friday, October 22, 2010

I need to ace it!

Yup, i need to ace this STAT 490 exam on next Tuesday.
I like the subject, but too much things to be memorized!
Maybe if i make sense of all the things that i learnt, i can memorize every single thing that Jeff taught me.
Maybe~
In the mean time, let's give our best shot on this exam.
Work hard and smart on every problem.
All the best to those who'll be taking this exam!
You know you can ace it.
Let's make Jeff proud :D

Monday, October 18, 2010

I need you to be huge enough for me.

Yup, tengoklah study table ni. Kecik betul. Tak muat nak buat hw pn. Terkeluar my hw sheet. I need a study table that is huge enough for my stuff to be put on it. Macam dekat HSSE library. Tapi mahal gila kot. Lagi2 wooden one. Takpelah mira, only one more year. Hang in there okay.

Thursday, October 14, 2010

Not so frequent i think.

My thoughts will be posted lesser than before on this blog.
Kinda want to take a break.
But, i still heart you my blog.
It's just that i want to make a long post instead of a few lines.
Later okay.
=)

Sunday, October 10, 2010

Call it October Break or Fall Break, for me it's HOLIDAY!

Bagi rehatkan minda.
Kemas2 bilik.
Jalan2.
Lepak2.
I feel you darling.
This is what i need right now.
Although my classes are only for 3days a week, I feel occupied all the times.
It seems like my work and hw take over all the leisure times that i have.
So, hellooooo October break!
I love you =)

Tuesday, October 5, 2010

Friday, October 1, 2010

Need to learn the skill.

I have to.
It's a life saving skill.
Then, i can live happily ever after.

Thursday, September 30, 2010

Overall, i love today like i love candies =)

Lab siap.
490 siap.
416 insyaAllah siap.
Alhamdulillah.
=)

Saturday, September 25, 2010

Random Rambling.

Nothing comes free.
If you want something, work for it.
What goes around comes around.
Trust is so subjective.
Don't give someone 100% of it, because you'll end up in misery.
Last but not least, enjoy your days in this world.
Each day comes only once.
No repeat and forward buttons in our lives' dictionary.
Make the best out of it.

Friday, September 24, 2010

So much drama, but so little time.

The Vampire Diaries
Desperate Housewives
Brothers and Sisters
Gossip Girl
One Three Hill
and
Gilmore Girls

Wednesday, September 22, 2010

Tuesday, September 21, 2010

Monday, September 20, 2010

In case you haven't noticed, i love PINK!

All my stuff must have a bit of pink on it.
Clothes. shoes, books, handbags and so on.
I just love the color.
Soft and girly.
Go PINK!

Tuesday, September 14, 2010

Friday, September 10, 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin =)

Wah, sedap bau rendang yang Aimi masak.
Nyum2.
Ada nasi himpit lagi.
Esok raya.
Yeay, dah sebulan kita berpuasa.
Alhamdulillah, all went well.
Tapi this Ramadhan, banyak betul missed puasa.
Kena betungkus lumus untuk ganti winter ini.
Harapan~

Anyways, Selamat Hari Raya to all, especially to my beloved parents, Ayie, Nas, Boy, and all myfriends in Malaysia as well as here in Purdue.
Enjoy your raya.
And may all of us have a blessing Syawal.
Next year, kita raya dekat Malaysia pula.
Dah muak raya kat perantauan.
Hehe.
Take care everyone.
Hati2 main mercun dan bunga api.
Hehe.

Tuesday, September 7, 2010

Penat tapi berbaloi.

Baru sampai dari NY pukul 6 pagi tadi.
The journey took almost 11 hours of driving.
Kesian amal labu n naze kerana kena bersengkang mata.
You guys are the best.
Me and Icha only became the loyal co-pilots.
Saya tak tidur selama hampir2 24 jam okay.
Rasa serba salah kalau tidur.
Hehe.

Anyhow, we went to Niagara Falls in NY.
I must confess, Niagara Falls from NY lagi best!
I love Cave of the Winds thing.
Macam dah mandi air terjun.
We were the loudest on that time.
Genting2 hanya dapat memerhati gelagat kami.
Ohhh, memang ramai betul mereka on that day.
They were the first people we saw each time we went on street.
Sampai dah confused kami dekat I or US.
Hehe.

The views of Niagara Falls from Canada were spectacular.
But in the states, the experience is more thrilling.
Tak tipu!
Man, in two months alone, dah pergi both sides of Niagara Falls!
Awesomeee!

Anyhow, penat jugak la harini.
Balik2, dah kena kerja.
Selamat kerja unload tak penat sangat harini.
Sekarang kena top-up duit untuk next hols.

In the meantime, I have to complete all my homework.
Tak sentuh 1 pun.
Aiyaaaaak!
STAT 490, CS 235, STAT 416, MGMT 411.
Semua ada.
Okay, nak pergi mandi.
Bye2.

Thursday, September 2, 2010

Of Maroon 5!

He's too hot and i'm melting.
Awesome performance.
Worth every penny of it.
Cair tahap dewa.
Oh, pagi nnt ada quiz.
Habislah!

Monday, August 30, 2010

Still not moving on!

Yup, still hanging on to summer break mood.
Sleep over at Naze and Lin's.
Borak2 sampai tengah malam.
And I don't even give a damn on my homework.
Okay, chill2.
I have no class on Monday.
Thank God.
Tapi tonight I have to make the move.
Siapkan kerja cepat.
Baru boleh hidup tenang.
=)

Wednesday, August 25, 2010

I miss you too much :'(

Please internet connection, don't let me suffer like this.
I need him right now.
Don't torture me this way.
Boyyyyyy~

Monday, August 23, 2010

Suite 9 Brownstone 500.

Haha, Dina, Icha and me have been hanging out here, at Naze, Lin and Fatin's suite for 3 days.
Macam takde rumah sendiri masing2.
Well, we can excuse Icha because she hasn't gotten her new house key yet.
Hehe.
Seronok lepak2 dekat sini.
Tuan rumah yang peramah.
Makanan yang sedap, gossips and so on.
Sorrylah tuan rumah kalau dah menyampah dengan kitorg.
Today, we'll throw ourselves out.
Hehe.

Anyhow, tomorrow Fall semester begins.
The sweetest news is, a bunch of us have no class on Monday and Friday.
Hooyeaaah!
4 days of weekend.
Sweet!
Well, i'm working on Monday and Friday though.
At least i have something to do.
Takdelah bosan sangat.
So kanak2 ribena sekalian, selamat kembali ke sekolah.
=)

Saturday, August 21, 2010

Lagi 3 hari.

Yup, 3 more days then school will begin!
Waah, dah senior year dah.
Never thought this time will come.
Dah tua dah.
Hehe.
Anyhow, welcome back to all boilermakers!
Glad to have you guys again.
Takdelah sunyi Purdue ni.
One more thing, the new students semakin bertambah2.
26 JPAs and 15 MARAs.
Welcome guys.
Belajar rajin2 ye adik2.
Haha.
Well, i just pray everything goes well with this final year.
May it be the best year ever.
Amin.

Thursday, August 19, 2010

Sit.Silence.Smile.

Although everyone is moving, you just fly away with your deep thoughts. Things that make you blissful. Nothing matters during that time. Then, you smile again and again. I feel blessed.
Thank you God for everything.

Tuesday, August 17, 2010

Sheila On 7 - Buat Aku Tersenyum

So in love with this song.
Untuk orang di Shah Alam.

Monday, August 16, 2010

Only One.

Aku tahu tiada siapa yang akan sayang aku macam dia sayang aku.
And i also knew that no one will get me like he does.
Because he is my only one.
Yes, my only one.
You know who you are.
Thanks for being there.
Always.

Contented.


With the summer sem result.
Well, the summer getaway is the present for myself.
Hehe.

Thursday, August 5, 2010

Apa nak jadi?

Kejap2 buka fb.
Baru buka e-mail, nak buka fb lagi.
Tgk blog orang, pastu buka fb lagi.
Ishk3, ni sudah parah ni.
Sebelum ni takdelah separah ni.
Maybe next sem berkurang kot.
Sebab ada kelas.
Ni takde kelas yang buat parah ni.
Okay, nak g mandi.
Cau!

Wednesday, August 4, 2010

Tuesday, August 3, 2010

One more.

Yup, one more then i'm done with summer classes!
Wow, 7 weeks already flew.
Time flies.
Then i can have my so longing break.
Cepatlah siapkan kerja awak Mira.

Friday, July 30, 2010

It is all about you.

Don't afraid to explore something new.
You will never know your ability till you explore it.
Trial and error.
Oh, don't forget to do your research first.
And, please read!

Tuesday, July 27, 2010

Alhamdulillah.

Pujian kepada-Nya.
Terima kasih Allah.
Let's keep it up okay.
Eh, summer classes dah nak habis!
Niagara Falls, wait for us okay.
=)

Saturday, July 24, 2010

Take a break.

I'm going somewhere.
Exploring something new.
I'll be back.
Don't miss me.

Thursday, July 22, 2010

Thing that makes me blissful.

I can lie on bed all day long.
Like, serious!

Tuesday, July 20, 2010

Kalaulah saya orang kaya..

Saya nak beli tiket balik Malaysia sekarang.
Spend a whole month with the loved ones.
Family, friends and boy.
Lepak, makan dan jalan2.
Tapi, itu kalau saya kaya.
Oleh sebab tak kaya, kau duduk diam2 dekat West Lala ni.
Esok nak exam, jangan merepek okay.
Bye.

This is not happening to me!

Why runny nose?
Why?
Why?
Banyak dosa ni.
Apa nak jadi ni Mira.

Monday, July 19, 2010

So called Saturday!

Away from books.
Closer to the nature.
Where family and friends were blissfully gather.
Relax and serene.
Expect the unexpected.
ABC Motel.
Black Magic.
Michigan City.
Shop till you drop.
Home sweet home.

Saturday, July 17, 2010

Fabulous Friday.

Went for swimming.
Spring roll making.
Lamb chop dining.
Wine?
No more!

Friday, July 16, 2010

It's all about 3.

Season 3.
3 more days to go.
33% off at Borders.
Fuhh, 3 is a good number.

Thursday, July 15, 2010

Way to go!

Yup, way to go with Gilmore Girls and socio paper!
Baru tengok season 2 ep 14 for the Gilmore Girls.
Another 5 seasons!
Oh my!
Socio?
Another 200 words i think.
It's there Mira.
Move your lazy phat a**!

Tuesday, July 13, 2010

Untuk Cik Amal Comel.

Nah, aku bagi mata aku dekat ko cik amal awis.
Ni mata yang nak kena cucuk.
Sebab syok sendiri.
Kekeke.

Okay, sila cucuk sekarang.
Terima kasih.

Life.

Despite the Gilmore Girls marathon, i still have to complete all my homework though.
This week alone, i have 1 more quiz, 2 news summaries and a SOCIO paper.
Well, how i love my life with all of them.
Thanks a bunch summer!
It's pretty interesting and refreshing.
*baca ala2 sarcastic tone*

Monday, July 12, 2010

Gilmore Girls Marathon!

Sure it brings me down to the old stories.
When i was young.
When i was immature.
I just love the series.
From here, i recognize Harvard.
From here i love books.
And also from here i want how a daughter and mother relationship should be.
Man, i just love it!

Saturday, July 10, 2010

Ohhhh My~

Oh my!
This one is just freaking awesome!
Love the design!
But, can i pull it off?
Maybe.
*Drool*

Keep your distance.


Yup, try to stay away from Gerard Butler.
Everyday I listen to his songs.
Movie?
Almost everyday I watch The Ugly Truth.
Gila kan?
Well, let's try slowly to pull myself out of this mess.
Today, no more Gerard Butler's movies.
Zilch!
Songs?
Maybe boleh la.

Friday, July 9, 2010

Totally Thursday.

Strawberry ice cream + ninja assassin = a total bliss.

walaupun rasa nak pengsan tengok movie tu.
blood is all over the places.
selamat tengok dengan dina.
kalau sorang2 dah lama aku tutup.
anyhow, a good movie though.
tak sangka Rain boleh berlakon in an action movie.
sorry brother for underestimating you.
kudos then.

Thursday, July 8, 2010

In the mood for this..

ICE CREAM!!!!
Yummy~

Dear heart.

All i can say is, my heart is fragile right now.
Thinking of letting you go.
Be free.
Do whatever you wish for.
Please.

Well, the good thing is, i'm done with a test and quizzes for this week.
Yey me!
Oh another couple quizzes and a paper due next week.
Man, this is freaking interesting!
Urghh, so not.
Well, just face the music then.
Make the most of it.
Right?

Cedar Point next week maybe?
Yup2!
Oh my, it's getting hotter here.
Above 30 degree Celsius for almost everyday.
Hello hitam, how are ya doing?
Niceeeee.

Wednesday, July 7, 2010

Tuesday, July 6, 2010

Maniac

The Ugly Truth - 5 times
P.S I Love You - more than 5 times

Something is wrong with you Nor Amirah Abd Rani.
Better fix it.

Monday, July 5, 2010

Turn me on!

A man who can dance totally turns me on!
Preferably, SALSA!
Friggin hot!
Phewww.

Sunday, July 4, 2010

Irrational.

Serious, i,myself could not stand with all of your craps.
Irrational.
That's the perfect word to describe it.
A queen of drama.
Please, you should listen to the words that came out of your mouth.
Tak masuk akal.
Sangat!

Eclipse.

Pathetic.
Betul.
Tapi layan jela.
Selamat ada Jacob Black.

Saturday, July 3, 2010

Phantom of the opera.

Definitely you've got me under your spell.
This is not good.
I mean it.
Damn you!
Curse you!

Thursday, July 1, 2010

Galway Girl - sang by Gerald Butler

Michael Buble || Sway

OMG, his voice is just like an angel.
Sedap okay.
Life and on radio, the voice is still the same.
Tapi for sure, during the live performance, he's more charming.
Wewittt~

Wednesday, June 30, 2010

Wayang kita.

Man, this month solely, dah tengok macam2 movies.
Cinema and online.
Everyday i must watch at least one movie.
Dah addicted dah.
It's based on the actors.
Hari tu tengok movies that have channing tatum in it.
Sekarang gerard butler pulak.
Tomorrow?
Tak tahu lagi.
Padehal ada paper socio yang tak siap lagi ni.
Okay2.
Focus Mira focus!

Tuesday, June 29, 2010

PMS?

Hurm, lately sangat emo.
Harini, baru tengok one scene dalam Ghost Whisperer dah touched.
Sebab the husband remembers the first day he meets his wife.
Sweet sangat.
Dah meleleh air mata.
Tadi pulak baru tengok the early 10 minutes of P/S I Love You.
The husband says that everyday when he wakes up in the morning, the first thing he wants to see is his wife's face.
Alololo, comel lagi.
Dan meleleh lagi.
Kenapa la emo time camni.
Nanti kering air mata.
Tak nak!

Rindu Awak.

Yup, awak.

Paintball.

Paintball was super cool!
Nak main lagi!
Hehe.
Macam in real battle.
Shoot!
Shoot!
Shoot!

Sunday, June 27, 2010

360!

Shrek Forever After
Sex and the City 2
Killers
Karate Kid
Toy Story 3
A Team
Knight and Day

Iqra'.

Baca.
Jawab quiz.
Baca.
Buat summary.
Baca.
Writa a paper.
Baca.
Enjoy the story.
Baca,baca dan baca.

Friday, June 25, 2010

Take things as the way they are..

Too much of whining is not good.
Just be grateful.
At least you have something than nothing.
Sometimes, less is more folks.
But for clothes, it doesn't apply.
Hehe.

Thursday, June 24, 2010

Mind and Soul.

If you want something, put your effort on it.
Money does not grow on trees folks.
Be moderate.
Too much of something sure is not good for our mind and soul.
Peace.

Wednesday, June 23, 2010

Movies.

Toy Story
Toy Story 2
Toy Story 3
.
.
.
Mission accomplished!
Niceeeee.

May

Kau dalam ingatan
Di sepanjang hayatku

Tuesday, June 22, 2010

Emo-less.

Fikir dulu sebelum buat sesuatu.

Saturday, June 19, 2010

Life is a learning process.

When we always depend on someone to do something for us, we tend to take things for granted.
Wake up, and try to do it by yourselves.
Because that someone you always depend on is not going to be there all the times.
In the end, you are the only who matters.

Friday, June 18, 2010

Foods and Movies..

Sure eat all my cash.
Sigh.

Who need beaches when we can play beach volleyball without them.

Yup, played it just now with Apa, Hayqal, Nizam, Kak Shida, Aiman and Din.
The spectators were Tonjang, Muhsin and lovely Zara.
Venue: Belakang COREC.
Fuh, nice workout though.
Wah sekarang tiap2 petang berpeluh.
I like!

Thursday, June 17, 2010

Say no to sleeping!

Lately asyik tidur je.
Kelas pula tak start lagi.
Esok baru ada kelas.
Okay, summer ni kena ambil driving license.
Nak belajar menjahit boleh?
Haha.
We'll see.
Oklah, nak mandi.
Bagi wangi sikit.
Bye.

Wednesday, June 16, 2010

Oh la la.

Currently i'm melting and melting because of this guy.
Unfortunately he's married though.
It's okay.
I love Jenna Dewan too.
Step Up, GI JOE and Dear John are the culprits.
Great performance Channing.
Love it!

Hello II


Sayang, here's the new car.
4 owners.
Harga?
Rahsialah.
Haha.
Satisfied with the performance.
Janji dapat pergi walmart dan jalan dekat2.
It's Mazda.
Tapi tak tau series berapa.
Dah, jangan cakap gurl tak post.
Bye.

Hello.

Sayonara to Naze and Lin.
Safe trip folks.
Dah berkurang lagi budak2 in Purdue.
This Thursday, Icha will take off to Indonesia.
Sunyilah.
Takpelah.
Life goes on kan?
Selamat ada Dina.
If not, aku pun nak cabut.
Hehe.

Anyhow, my class is supposed to begin today.
Nevertheless, the lecturer canceled it due to his illness.
Ishk2, habis relax je.
Hehe.
This Thursday's class is on for sure.
I hope.
Dah slow agaknya otak ni untuk berfikir.
1 month off from books sure make me slow right?
Taklah.
Hehe.

Okay, gtg.
Nak mandi dan kemas2 barang yang perlu.
Daa~

Friday, June 11, 2010

The best therapy ever..(",)

When i feel lonely, the best thing to do is to call my mother.
But just now, i texted my mom to call me.
Sorrylah mak, credit dah tinggal ciput.
Next time Amie call okay.
Hehe.
Well, Puan Nor Zaihan Ahmad, you are the best mother ever!
Listening to your voice make me feel better.
I LOVE YOU!!
Rindu nak date dekat NICE.
Next year kita date okay.
Next time is my treat!
See you next year.
Muaaahhhhhh.

342

I need to warm up my engine.
I need to recharge it.
Make it fast and works as optimum as possible.
Before this i've been sleeping like a sleeping beauty.
Haha.
Naze and icha cakap asyik tidur je.

Okay where are you my beloved high spirit?
I need you right now please.
3 more days.
Then i have something better to do.
I know i'll be whining throughout the process.
But, that's life.
You have to suck it up and deal with it.

To Lin, Naze,Icha, Apa and Zaki'
Good luck on your finals!
Kudos folks!

341

Spare me some air.
I need to breathe.
Thank you.

Wednesday, June 9, 2010

Segar..(",)

It's 4.50 in the morning.
Still can't shut my eyes.
Just performed my Subuh.
Alhamdulillah.
For some reason i am wide awake.
Maybe because of the food that i ate.
Nasi minyak + ayam masak merah.
Thanks rumah Zaza for the awesome food.
Terubat rindu nak makan nasi minyak.
Hehe.

Anyhow, currently i'm enjoying my leisure time before my classes begin.
4 more days left.
Sekarang sangat aktif dengan fb.
Stalk sana, stalk sini.
Komen sana, komen sini.
Haha.
After this, kena kawal sikit.

Well, the good news is that I managed to upload pictures for the last saturday seniors sent off thing .
Yey me!
Buat theme black and white.
Nampak nostalgia plus boleh cover kulit yang dah terbakar sebab MWGi aritu.
Haha.

So, here's the pictures:

Nizam, Paang, Hanif , Me, Addeen and Lin

Zara, Kak Shida, Naze, Icha, Saini, Lin and Me

Sedih rasa bila mereka dah balik.
Rindu lepak2 dengan these guys especially Saini and Addeen.
Whatever it is, best wishes for you guys.
Next year kita jumpa okay.

Oklah, it's better for me to excuse myself right now.
Nanti tak tido pulak.
Till then, good morning folks!
Daa~

p/s : Sakit hati betul tengok muka yang berbelang ni. Bila nak putih balik ni??

Tuesday, June 8, 2010

Mellow..(",)

I'm going to fight for you, till your heart stops beating.
-Jacob Black, Eclipse-

Popcorn n Movies..(",)

Must watch movies :

1. Shrek Forever After

2. Sex and the City 2

3. Killers

It's a must watch movies.
Shrek was hilarious.
Sex and the city was steamy.
Killers was super duper hot!
I mean ashton kutcher was and is super duper hot!
Go watch them.
Enjoy.

Now, i'm craving for this!

Masak lemak siput sedut
Ikan keli bakar
Air asam
.
.
.
Heaven.
Nak balik Malaysia sekarang boleh?

Monday, June 7, 2010

It's us that i miss.

Can i have a summer getaway just you and me.
Spending our times together.
Just talk and share.
Laugh and smile.
I miss it badly.
Till we meet again sayang.
Hugs and kisses.
Your gurl.

Saturday, June 5, 2010

At this moment, lots of people here are counting down their days to fly back home.
With that, i'll be watching one by one leaves me behind.
It's kinda sad to watch that happens.
Why am i not going back home again?
Oh, this is my last summer here.
So, i plan to enjoy my last summer in the states.
InsyaAllah.
On this 14th June, my classes will begin.
With sociology and great issue in my list, i am pretty sure it'll be lots of reading and writing waiting for me.
Man, i pray that i'll survive though.

Anyhow, enough about that.
To my awesome seniors, Saini and Addeen, thanks for everything.
Congrats on your graduation.
See you again.
And all the best in everything you do.
Kudos.

Thursday, June 3, 2010

MWGi 2010..(",)

Registration Day
1st Soccer Game
Cheerleaders of the day
2nd Day of Soccer
Practice Makes Perfect
Victory over Vandy
Closing Ceremony
With Temple's Girls
It was awesome!
The medal?
I'll post it next time.
Bye2.

Tuesday, June 1, 2010

Awesomeness!!!

Alhamdulillah, Midwest Games wast a blast!
Almost 800 people came from all over the places in the US and Canada.
Thanks a bunch guys!
Without you, we couldn't make it happened.
Well, i'll be updating this event more after this post with pictures and so on.
Ohhhh, btw Purdue is the overall champion for this event!!!
How awesome is that??
Congrats everyone!
Congrats!
Till then, have a great day ahead..(",)

Friday, May 28, 2010

Nothing is forever.

People change.
Although sometimes we hate changes, we have to swallow them.
We can't control everything.
Everything happens for a reason.
So, just deal with it.
Maybe you will see a better outcome?
Perhaps.

Nasib saya.

Why am i become the lucky ones who have this period pain?
Sakitlah.
Tak tahan.
:(

Thursday, May 27, 2010

330

My living room has become a store.
It's totally an eyesore!!!!

Wednesday, May 26, 2010

Today is the day..(",)

Cinch packs for the MWGi 2010 will arrive today.
Miza and me are damn nervous as well as excited.
We pray everything will turn out fine: the material and design.
It's black and gold design, the ultimate colors for Purdue.

Hey, it's already Wednesday.
Two more days till the Big Day.
Hello people from all over the United States and Canada!
Welcome to Purdue.
Hope you have a great time in Purdue.
See yaaaa..(",)

Monday, May 24, 2010

SIX FLAGS GREAT AMERICA!









It was an amazing experience. We felt the thrilled and fun. Each ride promises new experience. We did bring down 9 roller coasters ride. Raging bull, vertical velocity, viper, superman and batman rides and so on. Man, i love all of them. You should experience it people. Genting is nothing when you try this one. And I heard that Six Flags is nothing when you try Cedar Point, Ohio. Well, can't wait for that.

p/s : Saini, aku kidnap gambar2 ko. Nak naik superman lagi?Hehe..(",)

Midnight Rambling

Now, i feel the summer's heat.
It's hot n sweaty.
I can't imagine experiencing the heat for another 2 months.
Now i can feel Malaysia right under my skin.
I wish i'll survive.

Can't wait for midwest games to end.
This event put everyone under pressure.
Even me, myself can feel it.
Well all i can say that, i somehow enjoy the process of making it works.
I somehow gain experience like working with others in team, so on and so forth.
Hope MWG-i 2010 will be a blast!

On a last piece, enjoy Malaysia to those who will be flying back home.
Have a safe trip.
Bye2..(",)

It's cool. Superbly cool!

Coming soon.

Friday, May 21, 2010

Dear Boy..(",)

Dear Boy,

Sorryla dah lama kita xchit chat. Been busy with the sports event and also soccer training. Nanti dah settle semua, kita chit chat as usual okay. Sayang dah start kerja balik kan? I hope everything goes well. Take a good care of yourself. And please please please drive safe wherever you go. Gurl dekat sini okay je. Till then, I miss you and see you next year, InsyaAllah.

From,
Gurl.

Wednesday, May 19, 2010

Sibuk..(",)

On the Midwest Games thingy.
Meeting dan soccer training.
Wah, bole jadi fit ni.

Saturday, May 15, 2010

Not in the mood...

of writing.
Cuti mode is activated.
See you soon Mr. Blog.
I mean real soon.
Till i hit an interesting post.
Bye2.

Thursday, May 13, 2010

Loving it..(",)

For the past few days i had meaningful conversations.
About family, life and experience.
I see life from different angles.
And i am craving for more and more of them.

Monday, May 10, 2010

Now, let's warm up our engine..(",)

It's summer time.
Graduation dinner is over.
Congrats to those who graduate this semester.
Good luck in your future undertakings.

Well, esok g outlet.
This means shop till you drop.
Weeeee~~
Will be heading to Kenosha Chicago tomorrow.
Coach tunggu saya.
Cewah2 nak beli coach pulak.
Haha, we'll see.

Till then, enjoy your summer break folks.
Have a good one..(",)

p/s : Dina, have a safe journey okay. And enjoy Malaysia!

Saturday, May 8, 2010

Done like done!..(",)

Wuhoooo!
I'm done with SPRING 2010.
Ahhhh, finally.
Such a nightmare having an exam on Saturday.
Dear God, please don't let me have exams on Saturday next semester.
Pretty please~~

Well, here comes my summer breakkkk!
Hello outlets.
Hello bbqs.
Hello hotness.
Hello all the good things.

Friday, May 7, 2010

Adamaya..(",)

Comey sangat cerita ni.
Kalaulah ada suami macam adam.
Hehe.
Dah2, pergi sambung study Mira.
Berangan je kerja.

Wednesday, May 5, 2010

318

I love it when i can wake up early in the morning without sweat!
It's easy without any excuses.
I think it only happens during my finals.
I wish i can do it daily.
Can I??

Tuesday, May 4, 2010

No good..(",)

Currently is addicted to McD's Caramel Frappe'.
Simply awesome!
Last week i enjoyed it for 3 days in a row.
Even today i had one.
Sekarang sakit kepala.
Too much caffeine in my body.
Not good.
Mira, please stop taking it for a while.
Thank you.

Feel the difference..(",)

It's something profound.
It's not shallow.
It's global.
You get to know the history.
You see different faces and cultures.
You are off from your comfort zone.
I love it.
Truly.

Sunday, May 2, 2010

Saturday, May 1, 2010

Bye2 April and Hello May..(",)

OMG, i slept for 11 hours yesterday!
From 9 pm to 8 am.
Coz the day before i sept at 2am -5am.
So, it's definitely my qada' tidur mode.
Haha.
Now, it's Saturday.
And i need to switch the study button 'ON"!
I repeat, 'ON'!
I have my 1st paper next monday at 8am.
Okay, good luck everyone.
Do your best.
And may Allah bless all your efforts.
Amin.

p/s : Red Mango free frozen yogurt was awesome!It's worth the wait.

Thursday, April 29, 2010

You and Me..(",)

R.I.N.D.U!!!

Terima kasih kawan2..(",)

Thanks to Amal, Fafa, Saini ,Fana and Dina.
You guys save my soul today.
Nyaris2 pass out.
You guys are the best!
Thanks again.

Wednesday, April 28, 2010

SLEEPY HEAD..(+.+)

Should be completing her slides for group presentation.
However, she doesn't feel like doing it right now.
Thanks to lamb briyani.
She is freaking full and her eyes are heavy.
Good night folks.

Monday, April 26, 2010

Arrrrgggghhh!

My neck is aching.
I am frigging tired.
I need a spa treatment.
Pretty please~

Sunday, April 25, 2010

Hari Management Sedunia..(",)

When there's no quizzes and homework, you barely touch your notes.
So today, let's get down to business.
Hye awak, sorry for abandoning you for so long.
I'll be your date for today.
Sweet kan saya ni?
Haha..(",)

Saturday, April 24, 2010

What to do? Which one to pick?

Exercise to music?
Intermediate Acc?
Hurm.....

Leisure? Really?

Rasa mcm free je today.
Tapi sebernarnya, bnyk je kerja.
Ade group presentation, ade group project.
Tapi group presentatiom tu hari Ahad ni baru ade meeting balik.
Yang group project tu, tgh buntu nak buat macam mane.
Tidakkkkkkkkkk!
Well, other than those things, i am done with homework!
ECON 251 -siap!
STAT 512 -siap!
So, kenala study untuk finals.
Next week is our Dead Week!
Then, finals.
Cepatlah habis.
Saya nak cuti panjang~~~~..(",)

Friday, April 23, 2010

Deep, not shallow!

It's about what you earn, not about what you get.
Get it!

Thursday, April 22, 2010

Rindu Lagi..(",)

Rindu nak mak jemput depan 7e lepas sampai dr INTEC.
Rindu nak makan sambal tempoyak mak.
Rindu nak makan dekat NICE dengan mak.
Rindu tengok ayah baca surat khabar.
Rindu nak lepak2 dgn Apek K, Apek B , Dila, Nana dan Badrul.
Rindu nak pergi dating dengan boy.
Rindu Bob's Corner.
Rindu char kue teow sampan.
Rindu shopping dekat Mid Valley and JJ.
Rindu tengok wayang dekat Mid Valley.
Rindu pasar malam.
Rindu nasi lemak depan taman.
Rindu jambu air.
Rindu keropok lekor.
Rindu buat homework depan tv sambil meniarap.
Rindu rumah.
Rindu segalanya.

Wednesday, April 21, 2010

eat a.k.a makan

"Eat breakfast like a king, lunch like a prince and dinner like a beggar".
Found this one from someone's blog.
It's kinda true.
But, i always switch the breakfast thing with dinner.
Should make a change on it.
Then i don't feel sleepy during the night.
Yeah, i need to work on it.

Tuesday, April 20, 2010

Monday Blues..(",)

Feel like skipping all my classes.
Can I?
Eh, definitely!
Haha.